Презентации участников

  1. Дромашко Сергей Евгеньевич (Беларусь) Modern biotechnology: environmental and health consequences
  2. Radostina Alexandrova (Болгария) Cell cultures as model systems in experimental oncopharmacology and tissue engineering
  3. Skip Boris (Украина) Mathematical modelling of contaminants transportation in food chains
  4. Кульчицкий Владимир Адамович (Беларусь) Prospects of chemotherapy: the experience of research in vitro and in vivo
  5. Заводник Илья Борисович (Беларусь) Rat liver mitochondrial protection by melatonin and flavonoids under carbon tetrachloride-induced intoxication
  6. Бурдь Василий Николаевич (Беларусь) Становление специальностей по направлению «пищевые биотехнологии» на факультете биологии и экологии Гродненского государственного университета имени Янки Купалы
  7. Канунникова Нина Павловна (Беларусь) Особенности преподавания курса «Биосенсорные системы» в рамках биологических специальностей
  8. Leporsky Dmitry (Украина) Integration of alternatives to harmful animal use in the educational system of Ukraine: Problems, progress, perspectives
  9. Bartoszek Agnieszka (Польша) The innovative exploitation of brassica vegetables in the production of quality food for health from lab bench to field and fork
  10. Мозгова Галина Валерьевна (Беларусь) 10 лет Картахенского протокола в Беларуси: от детекции ГМО к оценке рисков
  11. Navratil Vaclav (Чехия) The Benefits of High Performance Laser Beams in the Treatment of Musculoskeletal Issues
  12. Navratil Leos (Чехия)  Новые физические методы, используемые в физиотерапии при лечении опорно-двигательного аппарата

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.